CM 2018 - cea mai mediatizată competiție de tenis cu piciorul din istoria acestui sport

CM 2018 - cea mai mediatizată competiție de tenis cu piciorul din istoria acestui sport

Grație parteneriatului semnat între Asociația de Futnet si LookTv, putem anunța că această ediție a Campionatelor Mondiale de Futnet (World Futnet Championships 2018) va fi, de departe, cea mai bine mediatizată din întreaga istorie a competițiilor internaționale dedicate tenisului cu piciorul. Grație eforturilor depuse de către Asociația Română de Futnet, parteneriatul cu Look TV se va materializa într-un număr total de 12 ore de transmisiuni directe. În fiecare dintre cele trei zile de competiție, Look TV va aloca câte 4 ore în grila de program.

Opinăm că eforturile noastre de a promova futnet-ul reprezintă un veritabil corolar, cu aceste 12 ore pe micile ecrane. În cazul în care televiziuni din străinătate își vor manifesta interesul să preia semnalul video, suntem deschiși să îi ajutăm din acest punct de vedere.

Întelegera parafată cuprinde și transmirerea celor doua meciuri de futnet din Cupa Națiunilor 2018 pe care reprezentativa României le va susține pe 1 Septembrie cu Cehia și pe 6 Octombrie cu Slovacia, la Cluj, cele doua echipe oaspete fiind cele mai bune doua națiuni în acest sport într-un clasament alltime.

De asemenea, Asociația Română de Futnet îi va consilia pe parte tehnică, pe toți jurnaliștii, români și străini, care se vor acredita la Campionatele Mondiale de Futnet. 

SHARE